Garanție & Condiții

Garanții :

  • Garanția pentru lucrările efectuate, este un factor important de decizie, cand vine vorba de alegerea firmei cu care să colaborați, astfel ne-am hotarât sa extindem garanția pentru instalația electrică (cabluri ) de la 2 ani la 20 ani. Astfel clienții noștri vor fi mai liniștiți știind că oricând un electrician va remedia un defect apărut ca urmare a unui defect de fabricație, care de cele mai multe ori apare după expirarea garanției mult prea mici în raport cu prețul plătit.
  • Acordăm următoarele garanții :
  1. 1. Tablouri și echipamente din tablouri – 5 ani
  2. 2. Întrerupătoare și prize – 5 ani
  3. 3. Instalații electrice (trasee de cabluri) – 20 ani

Condiționarea garanției :

  1. La instalația electrică nu intervine decât personalul firmei noastre ,care execută lucrarea, orice altă intervenție neautorizată în scris de firma noastră duce la anularea garanției (punctele 1 si 2 de la Garanții)
  2. Nerespectarea condițiilor prevăzute în fișa tehnică a produsului, afișate pe site-ul producătorului atrage anularea garanției (punctele 1 si 2 de la Garanții)
  3. Distrugerea accidentală sau intenționată a traseelor de cabluri atrage anularea garanției pentru instalațiile electrice (punctul 3 de la Garanții)
  4. În caz de dezastru natural care afectează instalațiile și echipamentele firma noastra nu iși asuma nici o responsabilitate și nu acopera pierderile
  5. În cazul în care clientul înlocuiește sau elimină sistemele de protecție instalate garanția instalației, echipamentelor . întrerupătoarelor și prizelor se pierde (punctele 1,2 si 3 de la Garanții)

Acesta este un rezumat minim, condițiile acordării garanțiilor cât și garanțiile le veți regăsi ca anexă la contract